Hvor du kan henge våte håndklær på et lite bad? (2024)

Hvor henger våte håndklær på et lite bad?

Kroker er din beste venn.

Ganske enkeltlegg til noen kroker over et toalett eller på en åpen veggplassfor å gi plass til ekstra håndkleoppbevaring. Denne baderomsdesignen i en 200 kvadratmeter stor vintage luftstrøm viser at du ikke trenger massevis av plass for å sikre oppbevaringen du trenger.

(Video) 11 Things that almost EVERYONE always does WRONG💥(You too?)🤯
(Smart Fox)

Hvor henger du håndklær på et lite bad?

Kroker er din beste venn.

Ganske enkeltlegg til noen kroker over et toalett eller på en åpen veggplassfor å gi plass til ekstra håndkleoppbevaring. Denne baderomsdesignen i en 200 kvadratmeter stor vintage luftstrøm viser at du ikke trenger massevis av plass for å sikre oppbevaringen du trenger.

(Video) Car CAMPING in the RAIN - No TENT
(AB Camping)

Hvor bør håndklær oppbevares på badet?

"Hvis du ikke har plass i disse områdene, bør du vurdere å oppbevare dem i en søppel eller kurv i et mindre f*cktig rom, for eksempel et soverom eller garderobeskap." Hvis du må ha dem på badet, er den beste praksisen å oppbevare demi et skap eller en godt dekket beholder." Profesjonell arrangør Amelia Pleasant-Kennedy av A Pleasant ...

(Video) ...now what?
(Tyler and Todd)

Tørker håndklær bedre på kroker eller stenger?

Håndklestenger lar håndklær tørke uten å bli bundet sammen, så de tørker raskere enn håndklær på en krok eller ring. Håndklestenger kommer i flere lengder, så det kan være lurt å måle badehåndklærne og velge en bar som er lang nok til å romme favorittsettet med badehåndklær.

(Video) How a Towel can help you against HOT WEATHER 💥 (GENIUS Trick) 🤯
(Smart Fox)

Hvor henger du håndklær på et moderne bad?

Vegger og dører er ikke de eneste alternativene for å organisere håndklær. Hvis du ikke kan bruke dem til din fordel, fokuser på plasseninne i dusjen. Du kan installere stenger, men hold dem på motsatt side for optimale resultater.

(Video) Unveiling the Mind-Blowing Biotech of Regeneration: Michael Levin
(Theories of Everything with Curt Jaimungal)

Bør håndklær henges på badet?

Bunnlinjen

Prøv å unngå å oppbevare rene, ubrukte badehåndklær på badet—men ta det opp når noen i hjemmet er syke.

(Video) Car Camping In Rain Storm - 2 Nights - Ultimate Air Tent
(AB Camping)

Hvor legger folk håndklærne sine etter dusjen?

Hvis du har enhåndklestang eller stativpå badet ditt kan våte håndklær henges opp der for å tørke. Bare sørg for at håndklestangen eller -stativet er i et godt ventilert område slik at håndklærne kan tørke raskt.

(Video) 24 HOURS AT TARGET GONE WRONG!😱| We Are The Davises
(We Are The Davises)

Hvor legger du håndklær på et bad uten lintøyskap?

Ved hjelp av en liten kurv eller søppelkasse inne i et servantskaper en fin måte å holde håndklær og vaskekluter organisert på, og gjør dem lett tilgjengelige. Jeg personlig bruker en plastbeholder inne på badet til å lagre ting som håndklær, vaskekluter og sminkefjernerhåndklær.

(Video) $10.9M CLX96 YACHT Luxury SuperYacht Tour CL Yachts
(NautiStyles)

Hvordan tørker du håndklær på et lite bad?

Når du leter etter oppvarming til badet ditt,velg en håndkle radiator eller skinne over en designer eller kolonne radiatorda disse er designet for å henge håndklær på. Å gjøre det vil bidra til å varme opp rommet og tørke håndklærne dine samtidig.

(Video) Elsa's secluded abandoned cottage in Sweden (MIDDLE OF NOWHERE)
(Explomo)

Hvordan henger du våte håndklær etter dusjing?

Stedet hvor du henger våte håndklær på badet skal være ventilert. Du må spre ut håndkleet for å tørke slik at det ikke er lett å avle fram bakterier.Håndklestativet er en god ting for å henge opp våte håndklær på badet. Det ser enkelt ut i utseende, men det er ganske praktisk og tar ikke opp plass.

(Video) Enchanting Abandoned 17th-Century Chateau in France (Entirely frozen in time for 26 years)
(Explomo)

Hvordan henger du opp håndklær for å se pent ut?

Brett håndkleet i tredeler på langs og legg det over håndklestangen for en superenkel løsning. En lommefold vil lage en liten mappe der du kan vise en søt trekkspillfold, blomst eller vaskeklut. Bruk en mindre vaskeklut til å binde en bandana-fold rundt håndkleet for et supermoderne utseende.

(Video) FOUND an abandoned Luxembourgish COTTAGE in the middle of the woods!
(Explomo)

Hvor bør du henge håndklærne dine?

Brett dem over en håndklestang

Dette ser ut til å være det foretrukne og mest klassiske alternativet for oppheng av håndkle. Jeg vet at mange mennesker er ekstremt lidenskapelige når det gjelder å henge håndklær over en bar, siden den tørker raskere på denne måten.

Hvor du kan henge våte håndklær på et lite bad? (2024)

Hvor mange håndklær bør du ha på et bad?

Det ideelle antallet håndklær per person

Treregelen vår for å fylle på sengetøy gjelder også for håndklær. Beholdetre sett med håndklær for hver enkelt som bor i din husstand— en i vask, en i skapet og en i bruk. Dette sikrer at det alltid er et håndkle i reserve når du trenger det.

Bør du henge håndklær på soverommet eller badet?

Noen foretrekker å beholde sitt personlige håndkle på soverommet hvis de har romkamerater eller søsken som de deler bad med. Andre holder den på badet for enkel tilgang. Det er ikke noe riktig eller galt svar, det handler om personlige preferanser!

Hva skal man gjøre med et håndkle etter en dusj?

Etter dusjen eller badekaret,heng håndkleet over en bar eller dusjstang slik at det kan tørke grundig. Dette vil bidra til å forhindre bakterievekst (og en muggen, muggaktig lukt) og forlenge tiden mellom vask. Unngå å bruke kroker, som kan føre til at f*cktighet blir fanget i stoffets folder.

Hva er håndkleetikette?

Hvis du har gjester som overnatter, er det noen få steder du kan legge igjen håndklærne slik at de er lett tilgjengelige.La dem stå på siden ved siden av vasken, tross alt er håndklær laget for badet. Hvis ikke, prøv å plassere dem på gjesterommet på sengen.

Hvor ofte bør du bruke et nytt håndkle etter dusjing?

Den beste måten å forhindre at bakterier vokser på badehåndkleet ditt er å la det tørke helt mellom hver bruk, og vaske det ofte. Renholdsinstituttet anbefaler å vaske badehåndklær ettertre bruksområder. Hvis du dusjer hver dag, betyr det klesvask nesten to ganger i uken.

Hvordan viser du håndklær på et gjestebad?

Jeg bretter dem enten i to eller tre og ruller dem stramt. En annen nyttig og vanlig måte å vise håndklærne dine på er å drapere dem eller henge dem. Som vist ovenfor, hengte jeg det ene håndkleet lagvis med en vaskeklut på toppen.

Kan du henge håndklær i et skap?

Heng en over-døren håndklehenger på innsiden av skapdørenfor å gjøre det enkelt for alle å finne frem håndkleet sitt neste gang de dusjer. Alternativt kan du installere stativer over døren og bruke plassen til å gruppere overflødig sjampo, balsam og andre toalettsaker.

Hvor oppbevarer du laken?

Ideelt sett bør lakenet ditt oppbevares iet linskap, men hvis du ikke har en (eller en ekstra hylle i en garderobe eller et skap), ikke bekymre deg. Du kan bruke et hvilket som helst område så lenge det er godt ventilert, kjølig og tørt og ikke får mye lys, for eksempel ottomaner eller oppbevaringsskuffer under sengen.

Kan du lagre håndklær under vasken?

Håndklær, vaskekluter og ekstra badematter er utsatt for mugg, ognår den lagres under vasken – et mørkt, lukket område – kan det oppstå vekst. Hvis du har rommet, er det best å ha disse gjenstandene pent brettet i et lin- eller hallskap.

Hvordan oppbevarer du laken i et lite skap?

Legg laken og putetrekk i en haug og skyv alt inn i det gjenværende putetrekket. Dette holder ikke bare settet sammen, men det holder også sengetøyet kompakt slik at det lettere passer inn i en liten plass.

Er det OK å oppbevare håndklær over toalettet?

Først av alt,det er ingen alvorlige sanitære problemer når det gjelder å henge håndklær over toalettet. Så lenge du holder toalettområdet rent, vil håndklærne dine være rene. Høyden som håndklærne dine skal henge på kan imidlertid være litt forskjellig fra en tradisjonell håndklestangmonteringshøyde.

Kan jeg oppbevare håndklær under vasken?

Håndklær, vaskekluter og ekstra badematter er utsatt for mugg, og når den lagres under vasken – et mørkt, lukket område – kan det oppstå vekst. Hvis du har rommet, er det best å ha disse gjenstandene pent brettet i et lin- eller hallskap.

Hvor bør du legge alle brukte håndklær?

Håndklær brukti huset for å tørke deg/hender/ansikt hva som helst i den skitne klærne som skal vaskes. Håndklær som brukes i garasjen/rundt huset ved husulykker/rengjøring eller til tørking/rengjøring av kjæledyr går inn i en annen kurv for å vaskes på et annet tidspunkt med et litt sterkere vaskemiddel.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 28/04/2024

Views: 5295

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.